domingo, 28 de noviembre de 2010

Educación en valores

Avuí mirant vídeos al youtube, he trobat aquest que reflexa a la perfecció qué és NO educar amb valors... Després de veure'l em pregunte com serà el xiquet quan siga gran i qué serà capaç de fer per conseguir el que vulga... Sort que es tracta d'una comèdia italiana i no de la vida real, però així i tot crec que hiha famílies que s'assemblen massa al pare d'aquest xiquet , sincerament, es una qüestió que em fa, fins i tot, por...

5 comentarios:

 1. Molt bon video Ana, m'ha agradat molt i, com bé has dit en l'entrada si que hi ha gent en la vida real que és aixina, i el pijor de tot es que transmiteixen els seus actes als infants que, com aquest xiquet, no tenen mala intenció.
  Aquest video m'ha recordat a l'altre dia quan vaig vore un pare que es disposava a dur a la seua filla, que tindria uns 2 o 3 anys, d'un lloc a laltre en moto. Com la filla no es podia mantindre assoles en la part de darrere de la moto l'home la diua entre les seues cames i, per supost, cap dells dos diua casco, des del meu punt de vista... vergonyos

  ResponderEliminar
 2. Gràcies Maijo. Lo pijor de tot es que son els pares com el del video, els que després no veuen allò que fan mal els seus fills i sols veuen les coses dolentes dels demés. Faría falta un manual de pares? jo pense que de vegades si.

  ResponderEliminar
 3. tristemente gracioso el vídeo, la pillería en la vida o el aprovechamento de las trampillas.
  Sobretodo en época de fraudes políticos (caso Marbella)económicos(forum filatélico) o numerosos pisos que se pagan pero no se costruyen.

  Esperemos que los "listillos" paguen en algun momento de sus vidas

  ResponderEliminar
 4. Un precursor de los Simpson. Ánimo de cara al segundo cuatrimestre!

  ResponderEliminar