martes, 9 de noviembre de 2010

CRISIS EDUCATIVA

Avuí he tingut una tertulia sobre la educació amb la meva companyera de pis i he recordat uns videos que ens va posar el professor de Projectes i materials curriculars l'any passat. Es tracta del programa Redes i Eduard Punset fa l'entrevista a Roger Shank, especialista en realitat virtual. Crec que son uns videos que ens poden fer reflexionar sobre la clase de professors que volem ser, i enllaçant un poc amb allò que hem debatit en classe, podríen fer referéncia a alló de substituïr les classes magistrals per altres més innovadores. Em semblen 3 videos molt interesants, espere que us agraden.





5 comentarios:

  1. Me suena el video... ojala nosotros hagamos clases innovadoras, donde participe activamente el alumno constuyendo su conocimiento

    ResponderEliminar
  2. Jajaja si, el video es del año pasado, pero creo que es muy interesante!

    ResponderEliminar
  3. He vist el video, i ma paregut molt interesant ja que ens mostra altres formes de ensenyar deixant a banda les clases magistrals.

    Una altra cosa es que després de veure este programa, t'adones com aquests programes amb un contingut mes interesant i educatiu han sigut substituits per altres sense cap mena de contingut. Un altre aspecte a reflexionar!!!

    ResponderEliminar
  4. La veritat es que si... ara els pares aprenen com educar els seus fills veent Sálvame... i que van a traure en clar de ahí? "¿Andrea cómete el pollo?"

    ResponderEliminar
  5. El vídeo es de hace 2 años jeje, a mí también me lo pusieron en clase. Muy bueno el vídeo.

    Nunca se me olvidará eso de "Se aprende haciendo"

    ResponderEliminar